top of page
BROOD & SPELEN FESTIVAL WIJK BIJ DUURSTEDE

SAMENWERKINGEN

OPENLUCHTCIRCUS VALENTINO

Circus Valentino is een samenwerking tussen een groep jonge artiesten die een eigen act hebben, met gebundelde krachten kunnen zij samen een volledige voorstelling neer zetten. Deze voorstelling bevat dan jongleren, diabolo, clownerie, honden dressuur, eenwielers, acrobatiek en binnnenkort wellicht ook luchtwerk zoals tissue of trapeze. Samen met circus Valentino kan Duo Altoest een uur durende voorstelling neer zetten en daarnaast een workshop geven voor kinderen & volwassenen.

DE BROCOLLIRAKETJES

De Brocolliraketjes is een samenwerking tussen Duo Altoest en acrobatiek duo Femke & Jitkse. Met z'n vieren hebben ze een korte acrobatiekact over jaloezie en vriendschap en kunnen ze grote groepen mensen (zowel kinderen als volwassenen) een acrobatiek workshop geven.

CIRCUS OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG

Circus op de Utrechtse Heuvelrug is een jeugdcircus dat gevestigd is in Rhenen. Ze geven circustheater lessen aan kinderen en volwassenen in Rhenen en Wageningen. Daarnaast kan circus op de Utrechtse Heuvelrug grote projecten aan met veel kinderen en hun eigen materiaal (bijvoorbeeld verschillende circustechnieken in een middag aanleren op een basisschool). Duo Altoest assisteert circus op de Utrechtse Heuvelrug af en toe met zulke projecten, zowel als artiest als docent.

LA FABRIQUE PHYSIQUE

La Fabrique Physique is een stichting die circusartiesten rekruteert en opdrachten geeft. Het gaat hier om uitvoerende opdrachten in elke circustechniek, van steltlopen tot jongleren tot acrobatiek. Met in totaal 16 jonge artiesten is er van alles mogelijk.

bottom of page