top of page

BIOGRAFIE

Heleen is op haar 8e begonnen met circuslessen bij Circus Poehaa in Wageningen. Vanaf de eerste les voelde ze zich daar al helemaal thuis. Alle kinderen waren net zulke aapjes zoals zij!

Na 10 jaar uitbundig bij Circus Poehaa te hebben getraind, opgetreden en lesgegeven, is ze verder gaan trainen met Yvonne. Sindsdien hebben ze een samen aantal vaste acts en geven ze op verschillende plekken in Nederland voorstellingen en workshops.

Naast al het circus studeert Heleen aan de Pabo. Maar de eenwieler is alsnog haar dagelijkse vervoersmiddel!

Op haar negende begon Yvonne met het volgen van circuslessen, in haar allereerste optreden werd ze doormidden gezaagd in een goochel-act! Inmiddels, 12 jaar later, doet ze liever aan acrobatiek. Zowel op de grond als stevige onder als in de lucht aan een aerial ring of trapeze voelt ze zich thuis. Ook jongleren is één van haar favoriete technieken. Daarnaast houd ze ervan haar circuspassie te delen en anderen de circustechnieken aan te leren, in workshops betrekt ze met haar enthousiasme alle deelnemers erbij en zorgt dat ze niet zonder nieuwe truc naar huis gaan. Yvonne heeft de vooropleiding Codarts (talentenklas) en de BIC opleiding (Begeleider in de Circuskunsten) afgerond.

bottom of page